zo, 12 jan 2020

Om volop te genieten van de schaatssport zijn een paar goed passende schaatsen erg belangrijk. Maar u weet hoe dat in de praktijk gaat, kindervoeten groeien snel en voordat u het weet is de investering in de schaatsen alweer achterhaald omdat ze niet meer passen. Wij bieden u daarvoor een pasklare oplossing aan. Het schaats leasesysteem voor kinderen tot en met 16 jaar. 


Uw voordeel

Uw kinderen schaatsen altijd op goed passende- en goed onderhouden schaatsen tegen zeer geringe kosten.


Wij hebben voor dit seizoen de volgende mogelijkheden: Noren EHS Adore vast
Maat 32 t/m 47
€ 150,00 per seizoen.Noren Evo Adore vast

Klapschaatsen EHS Adore Chroom (thermoplastisch)
Maat 32 t/m 47
€ 225,00 per seizoen.Klapschaatsen Evo Adore Chroom (thermoplastisch)

Schoenen EHS Adore (thermoplastisch)
Maat 32 t/m 47
€ 100,00 per seizoen.*Schoenen Evo Adore (thermoplastisch)

*Als u EHS Adore schoenen wilt leasen kunt u uw eigen onderstel monteren of een nieuw onderstel kopen waar uw kind meerdere jaren gebruik van kan maken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.


Spelregels schaats leasesysteem

  • U kiest samen met uw kind een paar goed passende schaatsen/ schoenen uit in onze winkel. (geldt enkel voor de hierboven aangegeven schaatsen/schoenen) 
  • Uw kind gebruikt ze tijdens het schaatsseizoen, dit eindigt altijd eind maart. Leasetarieven gelden voor 1 schaatsseizoen (max. 6 maanden) 
  • U betaald bij aflevering van de schaatsen de daarvoor geldende leasetermijn en een borgsom van € 50,00 voor EHS Adore vast en de EHS schoen, of € 100,00 voor de EHS klapschaats. 
  • Schaatsen worden voorzien van een goede ronding en ze worden geslepen afgeleverd. Thermoplastiche schoenen worden gevormd bij aflevering. 
  • U kunt de schaatsen tijdens het seizoen 1 maal laten slijpen, dit is gratis. Uw kind heeft dus altijd scherpe schaatsen. 
  • Indien de schaatsen/schoenen niet meer de juiste maatvoering hebben worden zij door ons gratis omgeruild voor een paar gelijke schaatsen in de juiste maat. 
  • Leasecontracten kunnen worden afgesloten van 11 september t/m 19 december 2021. 

X